Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η ώρα του Κουίνσυ

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε και στη προπόνηση της Πέμπτης ότι θα ξεκινήσει τον Κουίνσυ βασικό ενώ δύσκολα θα ξεκινήσει ο Μπουμσόνγκ. Κλείδωσε η πρώτη εμφάνιση του Κουίνσυ στη φετινή σαιζόν με την φανέλα του Παναθηναϊκού, καθώς ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έδειξε και στη σημερινή προπόνηση πως τον έχει στα σχέδια του για την βασική ενδεκάδα. Η μεσοεπιθετική τετράδα θα αποτελείται από τον Γκανέζο εξτρέμ, τον Σισοκό, τον Λάζαρο και τον Φορναρόλι.

Σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται ο Βιτόλο στον άξονα των χαφ ενώ δίπλα του θα είναι ένας εκ των Μαρίνου ή Ζέκα. Κάτω από τα δοκάρια δεδομένη είναι η συμμετοχή του Καρνέζη, αριστερά ο Σπυρόπουλος, στο κέντρο της άμυνας ο Πίντο. Μαζί με τον Πορτογάλο δεν αποκλείεται να δούμε τον Βύντρα και τον Γιούρκα δεξιά, σε περίπτωση που ο Φερέιρα δεν δώσει φανέλα βασικού στον Μπουμσόνγκ, κρίνοντας πως δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ο Βελάσκες που επέστρεψε σήμερα μετά τον... γύρο τη γης ιδιαίτερα καταπονημένος δεν έχει πολλές πιθανότητες  http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/325133-d
.
Από κει και πέρα, στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της
Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού
περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες με τελειώματα και δίτερμα.

Ο Αλέξανδρος Ταμπάκης υποβλήθηκε σε θεραπεία, ενώ οι Μπαρμπαρούσης,
Βελάσκεζ ( επέστρεψαν σήμερα στην Ελλάδα ) και Κατσουράνης ακολούθησαν
πρόγραμμα αποθεραπείας. Κανονικά προπονήθηκαν όλοι οι υπόλοιποι
Ελληνες διεθνείς που επέστρεψαν στις προπονήσεις  http://www.pao.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου