Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013

Ζόναθαν Ασπας: Δύσκολη η κατάσταση στο Κυπριακό Ποδόσφαιρο

Για τις επιπτώσεις των εξελίξεων των τελευταίων ημερών στην Κύπρο και στο εγχώριο πρωτάθλημά της μίλησε στη Marca ο Ζόναθαν Aσπας,.
Ο Ζόναθαν Ασπας είναι ένας από τους 20 Ισπανούς που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Κύπρου και ήδη έχουν αρχίσει να βιώνουν τις προεκτάσεις της οικονομικής κρίσης στη χώρα μετά τις τελευταίες εξελίξεις,. Τον Ιανουάριο συμπλήρωσα δύο χρόνια εδώ. Η κατάσταση στη χώρα έχει γίνει δύσκολη και είναι εμφανές πως ο κόσμος εδώ αγωνιά πολύ για το μέλλον, δήλωσε στη Marca ο μέσος της Αλκής. Το πρωτάθλημα έχει χορηγό τη Λαϊκή Τράπεζα, μία από αυτές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα και οι καταθέτες της θα χάσουν τα χρήματά τους.

Οι περισσότεροι παίκτες στην Κύπρο έχουν τα χρήματά τους είτε εκεί, είτε στην Τράπεζα Κύπρου, που επίσης χτυπήθηκε από την κρίση. Αυτό δεν ισχύει για τους περισσότερους ξένους που έχουν τα χρήματά τους αλλού, πρόσθεσε ο Γαλιθιάνος άσσος,. Πολλές ομάδες οφείλουν μισθούς τριών μηνών στους παίκτες τους και πολλοί πρόεδροι ήδη έχουν δηλώσει πως θα μειώσουν το μπάτζετ τους κατά 40% την επόμενη σαιζόν, κατέληξε.  http://www.youtube.com/embed/FbSiLWkfg-s

Football can't escape the Cyprus crisis - MARCA.com (English version)

Ερωτηθείς, δε, αν θα παραμείνει στην Κύπρο, δεδομένου ότι έχει
συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, απάντησε: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει,.
http://www.marca.com/2013/03/27/en/football/international_football/1364371771.html
http://www.marca.com/     http://www.youtube.com/embed/FbSiLWkfg-s
http://www.fifa.com/worldfootball/statisticsandrecords/players/player=175426/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου