Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Φερέιρα: Δύσκολη αντίπαλος η Μάδεργουελ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θέλησε να προσγειώσει τους παίκτες του και τόνισε τους κινδύνους που κρύβουν τα ματς με την Μάδεργουελ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Ληγκ. Η Μάδεργουελ είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Και οι δύο αγώνες αναμένονται δύσκολοι για εμάς και κανένας δεν πρέπει να πιστεύει ότι επειδή είναι μια ομάδα που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή τα πράγματα θα είναι και εύκολα.
Ο αντίπαλός μας διαθέτει νέους παίκτες με δυνατότητες και καλή φυσική κατάσταση. Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι και πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα ανταγωνιστικό θέαμα. Ελπίζουμε να φέρουμε θετικά αποτελέσματα για να προχωρήσουμε.

Ανεξάρτητα αν ο πρώτος αγώνας διεξαχθεί εντός ή εκτός έδρας θα είναι δύσκολος επειδή εμείς δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε.

Επαναλαμβάνω ωστόσο, ότι ελπίζουμε σ’ ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχουμε συνέχεια στο Champions League  δήλωσε ο Φερέιρα που δεν γνώριζε εκείνη την ώρα ότι ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 31 Ιουλίου στη Σκωτία και η ρεβάνς στις 8 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=152698&catid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου