Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 1 - 2

Ο Μήτρογλου άνοιξε λογαριασμό, ο Τζιμπούρ συνέχισε να τρομοκρατεί τις αντίπαλες εστίες και ο Ολυμπιακός πέρασε από τα Ιωάννινα, επικρατώντας του ΠΑΣ με 2 - 1,. Οι Πρωταθλητές έφτασαν τους 9 βαθμούς έπειτα από 3 αγωνιστικές, έχοντας επτά βαθμούς απόσταση από τον Παναθηναϊκό, που είναι στο... τρέξιμο από νωρίς!
Ο Ολυμπιακός νίκησε με σκορ
1 - 2 τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, έφτασε τους 9 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα και έκανε το τρία στα τρία στην Super League. Στο +7 οι Πειραιώτες από νωρίς από τον τραγικό Παναθηναϊκό που ηττήθηκε από τον Πανθρακικό (1 - 0) Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο (0 - 0) αλλά στην επανάληψη σημειώθηκαν τρία τέρματα.

Ο Μήτρογλου στο 60' στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έχοντας μπει προηγουμένως αλλαγή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από πασα του Τζιμπούρ κάνοντας το σκορ 0 - 1, ενώ το 0 - 2 σημειώθηκε από τον Αλγερινό με άψογο κοντρόλ και σουτ στο 67' ύστερα από υπέροχη μακρινή μπαλιά του Ιμπαγάσα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν (1 - 2) στο επόμενο λεπτό με τον Γεωργίου, ύστερα από ερασιτεχνικό λάθος μεταξύ των Κάρολ - Σιόβα, οι οποίοι δεν συνεννοήθηκαν σωστά στην άμυνα.

Στο τέλος, πάντως, ο έμπειρος πορτιέρο πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου