Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κρατάει τους τίτλους η Ραιηντζερς

Former Rangers chairman Alastair Johnston: Now it's time for Craig Whyte to be punished  Ευχάριστη ήταν για τη Ραιηντζερς, η κατάληξη της έρευνας για τον τρόπο διαχείρισης του συλλόγου από το 2000 έως το 2011,.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σκωτίας, γνωστοποίησε πως η ομάδα θα διατηρήσει όλους τους τίτλους που κατέκτησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, επιβάλλοντας όμως πρόστιμο στην προηγούμενη διοίκηση. Ο έλεγχος στα καταστατικά του συλλόγου, πριν την δημιουργία της νέας ανώνυμης εταιρείας, το περασμένο καλοκαίρι, έγινε κυρίως για να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τις πληρωμές των ποδοσφαιριστών που υπηρέτησαν την ομάδα. Η SPL ήθελε να διαπιστώσει αν η προηγούμενη διοίκηση υπηρετούσε... ύποπτους σκοπούς, ή όντως τηρούσε τους κανονισμούς και συμπεριελάμβανε τις οικονομικές συμφωνίες στα συμβόλαια που είχαν υπογραφεί με τους ποδοσφαιριστές που πλέον αποτελούν παρελθόν από τη Ραιηντζερς. Η απόφαση που λήφθηκε ήταν πως η διοίκηση του πρώην προέδρου, Νταιηβιντ Μιούρευ δεν είχε κάποιο αθέμιτο κέρδος πράγμα που οδήγησε στη διατήρηση των πέντε πρωταθλημάτων που κατέκτησαν οι διαμαρτυρόμενοι από το 2000 έως το 2011,., Ετσι, η ποινή που επιβλήθηκε ήταν πρόστιμο ύψους 250,000 λιρών στην προηγούμενη διοίκηση,.

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2285788/Rangers-stripped-SPL-titles.html     http://www.scotprem.com/content/   http://www.rangers.co.uk/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου