Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2013

Διάψευδουν για το νέο Τσάμπιονς Ληγκ

Διαψεύστηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ δημοσίευμα που μιλουσε για πρόθεση της βασιλικής οικογένειας της χώρας να δημιουργεί ένα νέο Τσάμπιονς Ληγκ προσελκύοντας τις μεγαλύτερες ομάδες. Σε κατηγορηματική διάψευση του δημοσιεύματος που κυκλοφόρησε το πρωί της Τετάρτης και ήθελε τη βασιλική οικογένεια του Κατάρ να δημιουργεί ένα νέο και πιο πλούσιο Τσάμπιονς Ληγκ, προχώρησε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.
Οπως ανέφεραν οι http://www.thetimes.co.uk/, υπήρχε η σκέψη για τη γέννηση του Dream Football League που μετά και την ανάληψη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, θα κρατούσε το Κατάρ σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο χώρο του ποδοσφαίρου. Οι διοργανωτές, φέρονταν να επιθυμούσαν να προσελκύσουν ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και στις πρώτες σκέψεις τους, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, υπήρχαν σταθερές 16 ομάδες, με τις υπόλοιπες οκτώ (συνολικά 24 συμμετέχοντες σύλλογοι) να αλλάζουν ανά διετία.

Μάλιστα, γινόταν λόγος και για ποσό που θα έφτανε τα 175 εκατομμυρια λίρες για κάθε ομάδα! Κόντρα, λοιπόν, σε όλα αυτά τα σενάρια, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Κατάρ προχώρησε σε απόλυτη διάψευση, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμμία ανάμειξη των ποδοσφαιρικών αρχών της χώρας σε όσα είδαν το φως της δημοσιότητας. Η UEFA, από την πλευρά της, δήλωσε άγνοια, χωρίς να σχολιάσει τίποτα περισσότερο,.  http://www.uefa.com/uefachampionsleague/index.html

Qatari sporting authorities deny planning new 'Dream Football League'
Qatar's plans for Dream Football League could see English clubs ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου