Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Εντιν Τζέκο: Καλή και η ισοπαλία

Ο Εντιν Τζέκο μίλησε για τον προσεχή αγώνα της Βοσνίας με την Ελλάδα,
υποστήριξε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη, με την ισοπαλία να είναι επίσης
ένα καλό αποτέλεσμα, ενώ υποστήριξε πως θέλει να σκοράρει απέναντι στην
εθνική μας για να πανηγυρίσει το γκολ με τον κόσμο,   Reprezentacija.ba
  
Αναλυτικά όσα ανέφερε στην προσωπική του ιστοσελίδα για τον μεγάλο αγώνα:

Περιμένουμε το ματς με την Ελλάδα, που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας. Πιστεύω πως μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας όταν λέω ότι όλοι μας ανυπομονούμε για τον αγώνα στις 22 Μαρτίου σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια ο κόσμος μας ήταν ο δωδέκατος παίκτης μας και πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και τώρα και θα τους αποζημιώσουμε. Για την ποιότητα των Ελλήνων δεν πρέπει να πούμε πολλά. Ολοι ξέρουμε πως ήταν πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της παγκόσμιας κατάταξης της FIFA και είναι φαβορί στον όμιλο. Ηδη έχουν παίξει σε μεγάλες διοργανώσεις και συνεπώς είναι πιο έμπειροι. Εμείς ελπίζουμε ότι μετά τον αγώνα αυτό θα παραμείνουμε στην πρώτη θέση, γι’ αυτό θα προσπαθήσουμε να παίξουμε σοβαρά και σωστά από τακτικής άποψης ελπίζοντας να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για μας ακόμη και μία ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη. Η Ελλάδα έχει δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες και εξαιρετική άμυνα. Θα είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε, αλλά πιστεύω πως αν παίξουμε έξυπνα και με υπομονή, θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την τακτική τους. Είμαι απόλυτα προσηλωμένος στον αγώνα με την Ελλάδα και έχω λάβει πολλά μηνύματα από φιλάθλους που μου ζητούν να σκοράρω. Θέλω πολύ να τα καταφέρω και αν γίνει θα το αφιερώσω σε όλους τους Βόσνιους που μας πιστεύουν. Φυσικά σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει, αλλά ένα καλό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι με τους Ελληνες δεν είναι καθοριστικό, αλλά σίγουρα αν κερδίσουμε θα έχουμε ένα πλεονέκτημα, http://www.nfsbih.ba/nsbih/index.php  http://www.nfsbih.ba/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου