Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Με το μυαλό στη Βραζιλία ο Πάρκερ

Αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από τα … πόδια του ώστε να βοηθήσει την εθνική ομάδα της Αγγλίας να εξασφαλίσει την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014, εμφανίστηκε ο Σκωτ Πάρκερ.
Βρίσκομαι ξανά στην αποστολή της εθνικής ομάδας και θέλω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ ώστε να βρεθούμε στα τελικά της Βραζιλίας. Δεν έχω αντιμετωπίσει πολλούς σοβαρούς τραυματισμούς στην καριέρα μου, αλλά ένας σαν αυτόν που είχα τελευταία με έχει κάνει… πεινασμένο.

Θεωρώ πως πρέπει να κάνεις ένας βήμα κάθε φορά. Επέστρεψα στην αποστολή και αυτό είναι μια ευκαιρία που πρέπει να εκμεταλλευτώ ανέφερε αρχικά ο 32χρονος χαφ της Τόττεναμ,. Κάποιοι ποδοσφαιριστές που βοηθούν περισσότερο στην άμυνα όπως εγώ, ίσως να χρειάζονται λιγότερο για την αναμέτρηση με το Σαν Μαρίνο σε σχέση με αυτήν κόντρα στο Μαυροβούνιο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς και αυτό καθώς οι αντίπαλοί μας αναμένεται να βρίσκονται όλοι πίσω από τη μπάλα.

Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια στον αγώνα της Τρίτης συμπλήρωσε ο Πάρκερ,.  Road to Rio... the stars racing to Brazil and those who have broken down in battle to qualify for the 2014 World Cup finals     Parker hungry for Brazil berth

http://www.whufc.com/articles/scott-parker-tottenham_2228487_5570

http://www.ex-canaries.co.uk/players/parker-scott.htm

http://www.youtube.com/embed/nF6UBUlaMuE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου