Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

πήρε εκδίκηση ο Σνάιντερ

Η πρόκριση της Γαλατα Σεράυ με τη νίκη της 3 - 2 στην έδρα της Σάλκε, είχε μια ξεχωριστή αξία για τον Γουέσλευ Σνάιντερ, ο οποίος δεν είχε καλές αναμνήσεις από το γερμανικό γήπεδο.
Η μεταγραφή του προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη. Αφησε την Ιταλία και την Ιντερ για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη και τη Γαλατα Σεράυ. Ο Γουέσλευ Σνάιντερ από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται στους 8 του Τσάμπιονς Ληγκ, χάρη στη νίκη με 3 - 2 που πήρε η τουρκική ομάδα στην έδρα της Σάλκε. Μια νίκη που είχε… άρωμα εκδίκησης για τον Ολλανδό, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα,. Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκρισή μας, αφού έγινε απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, όπως είναι η Σάλκε, μέσα σε μία δύσκολη έδρα. Με την Ιντερ είχα χάσει εδώ πριν από λίγα χρόνια, οπότε σήμερα πήρα την εκδίκησή μου. Για να καταφέρουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό, χρειάστηκε να είμαστε σχεδόν τέλειοι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ισως θα έπρεπε να είχαμε αποφύγει την ισοφάριση, αλλά αυτό που μετράει είναι πως στο τέλος τα καταφέραμε, τόνισε ο Σνάιντερ. Η Γαλατα Σεράυ προκρίθηκε, λοιπόν, στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Ληγκ. Ο Σνάιντερ δείχνει να μην… ικανοποιείται από αυτό. Σίγουρα πετύχαμε ένα σημαντικό επίτευγμα, με την πρόκρισή μας.

Αλλά οι φιλοδοξίες μας δεν σταματούν εδώ. Ξέρουμε πως όλες οι ομάδες που θα μπουν στην κληρωτίδα είναι εξαιρετικές, αλλά θεωρώ πως και εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας να συνεχίσουμε την πορεία μας. Η ομάδα μου μπορεί να φτάσει ακόμα πιο μακριά, είπε με εμπιστοσύνη στη Γαλατα Σεράυ ο Γουέσλευ Σνάιντερ,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου