Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ο Μαραντόνα διαπραγματεύεται με Μονπελιέ

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα είναι θετικός στο ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Μονπελιέ, όπως αποκάλυψε ο ατζέντης του Αργεντινού στη Γαλλία. Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από τότε που ο πρόεδρος της Μονπελιέ, Λουΐς Νικολέν, υπογράμμιζε πως όνειρό του είναι να δει τον Ντιέγκο Μαραντόνα στον πάγκο της ομάδας του, προσθέτοντας, ωστόσο, πως οι οικονομικές δυνατότητες του συλλόγου δεν επιτρέπουν να γίνει πραγματικότητα το όνειρο αυτό. Μία μέρα αργότερα, το όνειρο αυτό φαίνεται πως αρχίζει να παίρνει… σάρκα και οστά, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που φτάνουν από τη Γαλλία.
Ο ατζέντης του Αργεντινού τεχνικού, Γιουσέφ Αϊζούμπ, αποκάλυψε πως ο Μαραντόνα ήρθε σε επαφή μαζί του και του έδωσε την εντολή να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Μονπελιέ. Μιλήσαμε με τον Ντιέγκο τηλεφωνικά, μόλις έγινε γνωστό πως η Μονπελιέ ενδιαφέρεται για εκείνον. Μου έδωσε την εντολή να ξεκινήσω διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο του συλλόγου.

Το απόγευμα θα στείλω το πρώτο φαξ στα γραφεία της ομάδας και, ουσιαστικά, θα ξεκινήσουμε τις συνομιλίες. Ο πελάτης μου είναι ανοικτός σε προτάσεις και θεωρώ πως υπάρχουν πιθανότητες ο Μαραντόνα να καθίσει στον πάγκο της Μονπελιέ, είπε ο Αϊζούμπ,. Οταν ρωτήθηκε αν οι πιθανότητες αυτές είναι πολλές, ο μάνατζερ του Μαραντόνα απάντησε αινιγματικά. Αν η Παρί Σαιν Ζερμαιν μπορεί να έχει τον Μπέκαμ, δεν βλέπω γιατί η Μονπελιέ δεν μπορεί να έχει στον πάγκο της έναν προπονητή του επιπέδου του Μαραντόνα, ήταν η χαρακτηριστική απάντησή του,.

http://www.youtube.com/embed/oQVD9PXT-J4

Οπως φαίνεται οι διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν άμεσα και γρήγορα θα
ξεκαθαριστεί αν ο Μαραντόνα σκέφτεται σοβαρά να αναλάβει τη Μονπελιέ

Ασφαλώς πολλά θα κριθούν από τις απαιτήσεις του Αργεντινού, αλλά και
από το ποσό που είναι διατεθειμένος να δαπανήσει ο ιδιόρρυθμος
πρόεδρος του γαλλικού συλλόγου, http://www.diegomaradona.com/blog/
http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,2001389_2160337,00.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου