Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

Αβέβαιη η επιστροφή του Φέρντιναντ στην Εθνική Αγγλίας!

Ο Φέρντιναντ μπορεί να κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Αγγλίας ωστόσο ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον εξέφρασε τις ενστάσεις του για την επιπλέον επιβάρυνση του έμπειρου αμυντικού. Μόνο σίγουρη δεν πρέπει να θεωρείται η ενσωμάτωση του Ρίο Φέρντιναντ στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου την επόμενη εβδομάδα, με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον να μιλά για το θέμα και να εξηγεί τους λόγους που μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.
Ο Φέρντιναντ επιλέχθηκε για τα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 κόντρα σε Σαν Μαρίνο και Μαυροβούνιο, για πρώτη φορά από τότε που ο Ρόυ Χότζον ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας και ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων εμφανίστηκε έκπληκτός από τη συγκεκριμένη απόφαση.
Ο 34χρονος αμυντικός ακολουθεί ένα συγκεκριμένο μακροπρόθεσμο πρόγραμμα προπόνησης και ο Φέργκιουσον θεωρεί πως η επιστροφή του Φέρντιναντ σε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα, στην ηλικία που βρίσκεται, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή απόφαση. Εμεινα έκπληκτος, όπως όλοι μας όταν το άκουσα.

Πρέπει να μιλήσω με το γιατρό της ομάδας, επειδή προετοιμάζουμε τον Ρίο με έναν συγκεκριμένο τρόπο και με συγκεκριμένες θεραπείες, τόνισε αρχικά ο 71χρονος προπονητής και συμπλήρωσε: Πρέπει ο γιατρός να είναι σίγουρος ότι θα είναι εντάξει στον αριθμό των παιχνιδιών που θα αγωνιστεί. Τη συγκεκριμένη μέθοδο την ακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια και έχει δουλέψει. Πρέπει να κοιτάξουμε όλες αυτές τις παραμέτρους πριν ο Ρίο αποφασίσει εάν θα πάει. Αναφορικά με τις επιδόσεις του Φέρντιναντ με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ την τρέχουσα περίοδο, ο Φέργκιουσον δήλωσε: Οι διαδικασίες είναι οι ίδιες για όλη τη σαιζόν και ο Ρίο αποδίδει πάντα τα μέγιστα όταν αγωνίζεται με την ομάδα μας. Πρέπει να σκεφτούμε την υγεία του και ο Ρίο πρέπει να κάνει το ίδιο. Θα δούμε ποια θα είναι η τελική απόφαση,.

Ferdinand farce! Now United defender pulls out of England squad over fitness fears leaving Hodgson with headache for Montenegro (but he's not heading in One Direction to international retirement)    http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21833182

http://www1.skysports.com/football/news/12016/8575770/Manchester-United-s-Rio-Ferdinand-has-pulled-out-of-England-s-upcoming-World-Cup-qualifiers      

http://www.thefa.com/England/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου