Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Πραντέλι: Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου

Με τα καλύτερα λόγια για την αντίπαλο της ομάδας στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος μίλησε ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός.
Η Ισπανία είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο και το έχει αποδείξει. Πάντα λέγαμε ότι αυτήν την ομάδα πρέπει να νικήσουμε. Η δύναμή της δεν είναι μόνο η κατοχή της μπάλας, αλλά και η ικανότητα να κερδίζει πίσω την μπάλα στο κέντρο. Η άμυνά της πάντα κλείνει πολύ γρήγορα, ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας,. Ερωτηθείς για το σύστημα που θα επιλέξει κόντρα στους Ισπανούς, απάντησε: Βρήκαμε μια ισορροπία στα τελευταία ματς, αλλά βέβαια ξέρουμε ότι μέσα στο ματς αν χρειαστεί μπορεί να αλλάξουμε σε 3 -5- 2,. Ξεκινώντας το τουρνουά η ομάδα είχε διαφορετική προσέγγιση, αλλά με τον χρόνο βρήκε την φόρμα της και την ισορροπία που έψαχνε. Χρειαζόμασταν μερικές προπονήσεις ακόμη για να παίξουμε ανοικτά.
Παίξαμε κόντρα σε όλους ανοικτά, ρισκάραμε κάποια πράγματα και θα το κάνουμε ξανά αύριο ( Κυριακή ) http://www.transfermarkt.it/it//aufeinenblick/trainer_521.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου