Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013

Λεονάρντο Ζαρντίμ: Δεν ξέρω γιατί έφυγα από τον Ολυμπιακό

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παραμένει με την απορία σχετικά με τους λόγους που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ο ίδιος θεωρεί εαυτόν πρωταθλητή με τους ερυθρόλευκους,. Παράλληλα αποκαλύπτει πως δεν μίλησε ποτέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη από την ημέρα που ενημερώθηκε για την απόλυσή του,. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού παραχώρησε συνέντευξη στην πορτογαλική τηλεόραση και υποστήριξε πως οι λόγοι που έφυγε από τους ερυθρόλευκους δεν ήταν αγωνιστικοί, τονίζοντας μάλιστα πως και οι ίδιοι οι φίλοι της ομάδας θεώρησαν γελοία την απόφαση για απομάκρυνσής του,. Οι οπαδοί ήξεραν πως έκανα καλά τη δουλειά μου και θεώρησαν την αποχώρησή μου γελοία. Αναρωτιέμαι γιατί, δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Δεν πιστεύω ότι οι λόγοι της απόλυσής μου ήταν αγωνιστικοί ή είχαν να κάνουν με τον τρόπου που δουλεύαμε. Είχαμε ένα πρότζεκτ που λειτουργούσε,. Χάσαμε μερικούς παίκτες σε σχέση με πέρυσι, θα αποκτούσαμε καινούργιους και πιστεύω ότι θα παίρναμε το πρωτάθλημα αήττητοι, κάτι που θα μας έδινε τη δυνατότητα να βάλουμε νέους στόχους στο Τσάμπιονς Ληγκ. Κανείς δεν μου εξήγησε τίποτα.

Εμεινα έκπληκτος καθώς η λύση της συνεργασίας μού ανακοινώθηκε την παραμονή ενός αγώνα. Μου είπαν πως αποδεσμεύομαι γιατί δεν παίζουμε καλά.

Είμαι πρωταθλητής. Αισθάνομαι ότι πήρα το πρωτάθλημα στην Ελλάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αποκάλυψε μάλιστα πως δεν μίλησε ποτέ με τον Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να συζητήσουν για τα αίτια της απόλυσής του: Οχι δεν μίλησα.

Ηθελα να μιλήσω με τον πρόεδρο, αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν ήταν διαθέσιμος εκείνο τον καιρό και έτσι επέστρεψα στην Πορτογαλία    δείτε ΕΔΩ 

http://www.rtp.pt/noticias/index.php?article=628703&tm=45&layout=123&visual=61

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου