Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Μάντσεστερ Σίτυ - Ληντς Γιουνάιτεντ 4 - 0

Οπως ακριβώς έπρεπε, αντιμετώπισε το ματς κόντρα στη Ληντς για τους 16 του Κυπέλλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Σίτυ.
Η Μάντσεστερ Σίτυ επικράτησε πανεύκολα με σκορ 4 - 0 της Ληντς και συνεχίζει στη διεκδίκηση του μοναδικού τροπαίου που φαίνεται ότι της έχει απομείνει, του Κυπέλλου Αγγλίας. Με την απόσταση από την κορυφή της Πρέμιερ Ληγκ να έχει φτάσει πλέον στους 12 βαθμούς, οι πολίτες, όπως απέδειξαν, θα κάνουν τα πάντα ώστε να μην τελειώσει η χρονιά χωρίς κούπα. Ετσι, κόντρα στη Ληντς έδειξαν απόλυτα σοβαροί και καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση χωρίς να κοπιάσουν. Δύο γκολ για τον Σέρχιο Αγουέρο που αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή του αγώνα. Ούτε… ανάσα δεν άφησε η Μάντσεστερ Σίτυ να πάρει η Ληντς, αφού την άρπαξε απ’ το λαιμό και μέσα σε 15 λεπτά αγώνα είχε κάνει ήδη το σκορ
2 - 0,. Αρχικά ο Γιάγια Τουρέ έπειτα από ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Τέβεζ βρέθηκε σε απόσταση βολής και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Αγουέρο, κέρδισε και εκτέλεσε πέναλτυ για να διπλασιάσει τα τέρματα των πολιτών. Οι γηπεδούχοι δεν άφηναν ούτε στιγμή τη μπάλα στα πόδια των αντιπάλων τους και θα μπορούσαν μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους να έχουν πετύχει περισσότερα γκολ. Το τρίτο τέρμα που δεν ήρθε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ήρθε πολύ γρήγορα στο δεύτερο. Ο Κάρλος Τέβεζ, στο 52ο λεπτό ανέβασε και άλλο τον δείκτη του σκορ με εύκολο πλασέ, απογοητεύοντας ακόμα περισσότερο τους οπαδούς της Ληντς που άρχισαν να φωνάζουν κατά του Νηλ Γουώρνοκ!

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έδωσε την ευκαιρία στον Τζακ Ρόντουελ να παίξει για δεύτερη φορά μέσα στο 2013 και ο Αγγλος μέσος έχασε καλή ευκαιρία με κεφαλιά στο δοκάρι στο 65ο λεπτό. Το τελικό σκορ για τη Σίτυ διαμόρφωσε ο Σέρχιο Αγουέρο, σκοράροντας για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, από πασα του Νταβίντ Σίλβα,.

εισιτηρια 46,849,.   http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21449162
4 - 0  http://www.dailymotion.com/video/xxkm7b_city-4-0_creation

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτυ: Παντίλιμον, Ζαμπαλέτα, Κολάρωφ, Κόλο Τουρέ, Νάστασιτς,
Μίλνερ, Γκαρσία (60’ Ρόντουελ) Σίλβα, Τουρέ, Αγουέρο 81’ Τζέκο, Τέβεζ 64’ Μαϊκόν
Ληντς: Ασνταουν, Πελτιέρ, Λες, Γουώρνοκ, Ωστιν (77’ Τονγκ) Βάρνι,
Γουάιτ, Μπράουν (46’ Νόρρις) Μπάιραμ, Ντιούφ, Μακ Κόρμακ (46’ Μόρισσον)

Manchester City 4 Leeds 0: Aguero scores twice to heap more misery on Warnock

LIVE: Follow all of Sunday's FA Cup and Premier League action as it happens

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου