Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Υποδοχή ήρωα στον Ντιντιέ Ντρογκμπά

Την αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Γαλατά Σεραυ γνώρισε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ. Δείτε το σχετικό video με το... παραλήρημα των φίλων της Γαλατά Σεραυ,. http://www.dailymotion.com/embed/video/xxdms9 Μία νέα περιπέτεια, Κωνσταντινούπολη σου έρχομαι, δήλωσε ο εν ενεργεία πρωταθλητής Ευρώπης λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που τον μετέφερε στην Κωνσταντινούπολη,. Λίγες εβδομάδες μετά την αποθεωτική υποδοχή στον Γουέσλυ Σνάιντερ, το αεροδρόμιο Κεμάλ Ατατούρκ κατακλύστηκε και πάλι από οπαδούς της Γαλατά Σεραυ, οι οποίοι υποδέχθηκαν σαν ήρωα τον πρώην επιθετικό της Τσέλσυ,.

Ευρισκόμενος στο πλευρό του Φατίχ Τερίμ, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά δήλωσε στο κανάλι της νέας του ομάδας: Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιέμαι με τον προπονητή μου. Με θυμάται από τον αγώνα μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και της Τουρκίας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα πρόκληση της καριέρας μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα, http://www2.galatasaray.org/futbol/haber/15999.php

Didier Drogba - 100 Goals for Chelsea London
http://www.youtube.com/embed/UBUGL1XxhUA
Didier Drogba  http://www.youtube.com/embed/FqcxsQ6Psyk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου