Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ελλάδα - Ρωσία 1 - 0

Η εθνική ομάδα νίκησε 1 - 0 τη  Ρωσία με γκολ του Γιώργου Καραγκούνη  και συνεχίζει στην προημιτελική φάση του Euro 2012 Με γκολ του Γιώργου Καραγκούνη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, η Εθνική κέρδισε την Ρωσία με 1 - 0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση ως δεύτερη. Η Ρωσία, πάντως, έδειξε από την αρχή του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο ότι είναι πιο κινητική και έχασε ευκαιρίες με τους Αρσάβιν (10') και Κερζακωφ (13') Από την άλλη η Εθνική μας προσπαθεί να βγει γρήγορα στην αντεπίθεση. Στο 60ο λεπτό ο Γιώργος Καραγκούνης ζήτησε πέναλτυ σε πτώση του εντός της περιοχής των Ρώσων, ωστόσο ο διαιτητής τον τιμώρησε με κίτρινη κάρτα για θέατρο. Στο 75ο λεπτό ο Ντενίσωφ έπιασε ένα πολύ καλό σουτ το οποίο εξουδετέρωσε ο Σηφάκης. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Ρώσων χάθηκε στο 84ο λεπτό όταν η κεφαλιά του Τζαγκόεφ πέρασε ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι του Σηφάκη.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Φερνάντο Σάντος αποτελείται από τους:
Σηφάκη, Τοροσίδη, Τζαβέλα, Κυριακο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Μανιάτη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σαλπιγγίδη, Σαμαρά και Γκέκα

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Τσεχία κέρδισε με 1 - 0 την Πολωνία
και προκρίθηκε ως πρώτη

ΕΛΛΑΔΑ: Σηφάκης, Τοροσίδης, Τζαβέλας, Κυριακος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μανιάτης, Κατσουράνης, Καραγκούνης ( 67’ Μάκος )
Σαμαράς, Σαλπιγγίδης ( 82’ Νίνης ) Γκέκας ( 63’ Χολέμπας )

Στον πάγκο: Χαλκιάς, Τζόρβας, Μαλεζάς, Φωτάκης, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Λυμπερόπουλος.

ΡΩΣΙΑ: Μαλαφέεφ, Ανιούκωφ ( 81’ Ισμαΐλωφ ) Ζιρκωφ, Μπερεζούτσκυ, Ιγκνασέβιτς, Γκλουσάκωφ ( 72’ Πογκρέμπνιακ ) Σιρόκωφ, Ντενίσωφ, Αρσάβιν,Τζαγκόεφ, Κερζάκωφ ( 46’ Παβλιουτσένκο )

Στον πάγκο: Ακινφέεφ, Σούνιν, Σαρόνωφ, Γκρανάτ, Ναμπάμπκιν,
Κομπάρωφ, Σεμσωφ


Τσεχία - Πολωνία 1 - 0,. http://www.sport-fm.gr/videos/1024779/embed 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου