Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Στο παιχνίδι της πρόκρισης παραμένει η Eθνική Ελλάδος

Στο παιχνίδι της πρόκρισης παραμένει η Eθνική Ελλάδος μετά την ισοπαλία Ρωσίας και Πολωνίας στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου του Euro 2012 στον οποίο μετέχει η Ελλάδα.
Η εθνική μας ηττήθηκε από την Τσεχία με 2 - 1,, ενώ Πολωνία και Ρωσία ανεδείχθησαν ισόπαλες
1 - 1, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου να είναι στο παιχνδι της πρόκρισης.
Η Ελλάδα θέλει πλέον νίκη επί της Ρωσίας στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο άλλο ματς μεταξύ Τσεχίας και Πολωνίας.

Oποιος νικήσει στο Πολωνία - Τσεχία θα προκριθεί. Μαζί θα προκριθεί και η Ρωσία εάν πάρει θετικό αποτέλεσμα ( ισοπαλία ή νίκη ) από την Ελλάδα. Εάν νικήσει η Ελλάδα τη Ρωσία, θα περάσει μαζί με όποια ομάδα νικήσει στο Πολωνία - Τσεχία. Εάν αυτό το ματς έρθει ισόπαλο, και νικήσει η Ελλάδα τη Ρωσία, τότε μένουν εκτός και Πολωνία και Τσεχία και προκρίνονται η ελληνική και η ρωσική ομάδα.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα χάθηκε για τους Πολωνούς στο 7' μετά από το φάουλ του Ομπρανιάκ στην καρδιά της περιοχής και τον Μαλαφέεφ να διώχνει σωτήρια την κεφαλιά του Μπένις. Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό σε όλο το πρώτο μέρος, με τους Πολωνούς να έχουν πολύ πάθος και τους Ρώσους να προσπαθούν κυρίως με τον Αρσάβιν για κάτι καλό επιθετικά.

Στο 18' ο Πολάνσκυ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την ασίστ του Ομπρανιάκ, αλλά σωστά δεν μέτρησε το γκολ, καθώς ο σκόρερ πήρε τη μπάλα από θέση οφφ σάιντ. Μετά το 30ο λεπτό οι ομάδες πρόσεχαν περισσότερα να νώτα τους, ωστόσο, οι Ρώσοι κατάφεραν από στημένη φάση να προηγηθούν στο 37',. Ο μέσος της Αρσεναλ
( είχε δοθεί δανεικός στη Ζενίθ Αγίας Πετρούπολης ) Αντρέη Αρσάβιν, εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και με κεφαλιά ο Τζαγκόεφ άνοιξε το σκορ ( 0 - 1 ) πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στο Euro

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους Πολωνούς να φτάνουν πρώτοι κοντά στο γκολ, στο 50', όταν ο Μαλαφέεφ πρόλαβε να διώξει προ του Λεβαντόφσκυ που άπλωσε το πόδι του για να πλασάρει. Το ματς είχε...τρελό ρυθμό με τη μπάλα να παίζεται πάνω κάτω και τους Ρώσους να βγαίνουν με καλύτερες προϋποθέσεις στην επίθεση

Στην τελική πάσα, όμως, ήταν βιαστικοί κι έτσι στο 57' από λάθος στη μεσαία γραμμή του Ζιρκωφ, ο Μπλατζικόφσκυ βγήκε από αριστερά σύγκινε προς τη μεγάλη περιοχή και με εξαιρετικό σουτ πέτυχε το καλύτερο γκολ μέχρι τώρα στο τουρνουά ( 1 - 1 )
Στ0 70΄ ο Μαλαφέεφ έδιωξε σωτήρια το σουτ του Λεβαντόφσκυ, στην τελευταία ευκαιρία των Πολωνών να πάρουν το ματς

Διαιτητής: Βόλφγκανγκ Σταρκ ( Γερμανία )

Κίτρινες: Λεβαντόφσκυ, Πολάνσκυ - Ντενίσωφ, Τζαγκόεφ

ΠΟΛΩΝΙΑ (Φράντσισεκ Σμούντα): Τίτον, Πίστσεκ, Βασιλέφσκυ, Περκίς, Μπένις, Μπλαστζικόφσκυ, Ντούντκα ( 73' Μιερζέφσκυ ) Πολάνσκυ ( 85' Μάτουτσικ ) Ομπρανιάκ ( 90'+3 Μπρόζεκ ) Μουράφσκυ, Λεβαντόφσκυ

ΡΩΣΙΑ (Ντικ Αντβοκαατ): Μαλαφέεφ, Ανιούκωφ, Μπερεζούτσκυ, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκωφ, Σιρόκωφ, Ντενίσωφ, Ζιριάνωφ, Τζαγκόεφ ( 79' Ισμαΐλωφ )
Κερζακωφ ( 70 Παβλιουτσένκο ) Αρσάβιν

http://www.epo.gr/News.aspx?a_id=42759&NewsType=22&Competition=401&Season=79089&Country=7
http://www.rsssf.com/tablest/tsje-intres.html
http://www.rsssf.com/miscellaneous/tsje-recintlp.html#app

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου