Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Αγγλια: 33η αγωνιστική

Η διαφορά μειώθηκε στους 12 βαθμούς. Οι απέναντι, πιστεύουν στο θαύμα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να αντιδράσει στο Μπριτάνια και να βάλει τέλος στα όνειρά τους,. Η Μάντσεστερ Σίτυ πέρασε νικηφόρα από το Ολντ Τράφορντ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας και με το υπέρ της 2 - 1, μείωσε τη διαφορά από το ρετιρέ στους 12 βαθμούς. Συνεχίζει να χρειάζεται ένα θαύμα για να κάνει ό,τι και πέρυσι, όταν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά δεν παύουν να το πιστεύουν στο στρατόπεδο των πολιτών,. Για το λόγο αυτό, η Γιουνάιτεντ θέλει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που της έχει παρουσιαστεί στην 33η αγωνιστική της Πρέμιερ Ληγκ.
Η Σίτυ δεν έχει αγώνα λόγω του ημιτελικού Κυπέλλου, την Κυριακή στο Γουέμπλευ απέναντι στην Τσέλσυ και η ομάδα του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον, με νίκη απέναντι στη Στόουκ Σιτυ στο Μπριτάνια, ξαναφεύγει στο +15 και ηρεμεί,.
Η Αρσεναλ, φιλοξενεί τη Νόργουιτς στο Εμιρεϊτς και μπορεί να ξαναμπεί στην τετράδα έστω και προσωρινά, από τη στιγμή που Τσέλσυ και Τόττεναμ δεν παίζουν, λόγω της συμμετοχής της πρώτης στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Η Εβερτον, που δεν έχει πάψει να ελπίζει στην εξασφάλιση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου, θα αντιμετωπίσει τη σκληροτράχηλη ΚΠΡ στο Γκούντισον Παρκ, ενώ η Λίβερπουλ επισκέπτεται την έδρα της Ρέντινγκ, του Νάητζελ Aντκινς,. Η 33η στροφή του κορυφαίου πρωταθλήματος περιλαμβάνει και μεγάλο ντέρμπυ στο Τάινσαϊντ, με τις Νιούκαστλ και Σάντερλαντ να κονταροχτυπιούνται μέχρι τελικής πτώσης, για τους τρεις βαθμούς που θα τους βοηθήσουν στην επιχείρηση παραμονής στην κατηγορία,. Η Γουίγκαν, που ακόμα κινδυνεύει, αφήνει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Ληγκ και θα διεκδικήσει μια θέση στον τελικό του FA Cup, αντιμετωπίζοντας τη Μίλγουωλ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, το απόγευμα του Σαββάτου,. ( σημερα )

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:
Σάββατο 13/ 4 ()
Αρσεναλ – Νόργουιτς    Αστον Βίλλα – Φούλαμ    Εβερτον – ΚΠΡ
Ρέντινγκ – Λίβερπουλ              Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ
Κυριακή 14/ 4
Νιούκαστλ – Σάντερλαντ ()  Στόουκ Σιτυ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ()
Τσέλσυ – Τόττεναμ ( αναβολή λόγω Κυπέλλου )
Δευτέρα 15/ 4
Μάντσεστερ Σίτυ – Γουέστ Μπρομγουιτς ( αναβολή λόγω Κυπέλλου )
Τρίτη 7/ 5        Γουίγκαν – Σουωνση ()

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου