Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αγιαξ - Χέρακλες 4 - 0

( 13' Σχόνε 52' Σίγκθορσον 75' Μπάμπελ 84' Ερικσεν )
Ο ασταμάτητος Αγιαξ ξεπέρασε με χαρακτηριστική άνεση το εμπόδιο της Χέρακλες (4 - 0) και διατηρήθηκε μόνος πρώτος μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπυ τίτλου με την Αϊντχόβεν,.
Η Χέρακλες αποτελεί μία από τις ομάδες που διεκδικούν θέση στα πλαιη οφφ, το κίνητρο του Αγιαξ όμως, αποδείχθηκε αρκετά ισχυρότερο και μόλις στο 13ο λεπτό ο Λάσε Σχόνε άνοιξε το σκορ μετά από υπέροχη συνεργασία με τον Κόλμπαιην Σίγκθορσον,. Ο Αίαντας κυριάρχησε, αλλά ο Κένεθ Φέρμεηρ λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραίος αφ ενός γιατί έκανε ένα τραγικό λάθος στο πρώτο ημίχρονο και αφ ετέρου γιατί αποβλήθηκε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Τελικά το αριθμητικό μειονέκτημα λειτούργησε ευεργετικά για τους πρωταθλητές Ολλναδίας, οι οποίοι διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Σίγκθορσον στο 52', κλείδωσαν τη νίκη με τον νεοεισελθόντα Ράυαν Μπάμπελ στο 75' και έφτασαν στον θρίαμβο με ένα υπέροχο γκολ του Κρίστιαν Ερικσεν,.

http://eredivisielive.nl/wedstrijd/1697390/ajax---heracles-almelo/

http://english.ajax.nl/News/Archive/Article/Even-with-ten-men-Ajax-remains-on-course-for-the-title.htm   http://www.heracles.nl/nieuws/headlines?Lang=nl-NL&newsId=7528

http://www.dailymotion.com/embed/video/xytba4  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου