Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Ολυμπιακός: Πάνοπλος στο ντέρμπυ με Παναθηναϊκό

Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μανιάτης στη διάθεση του Μίτσελ,. Ο Γιάννης Μανιάτης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση,. Πάνοπλος πηγαίνει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπυ γοήτρου με τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (14/ 4) 19.00 στο Γεωργιος Καραϊσκάκης. Στην προπόνηση της Τετάρτης (10/ 4) συμμετείχαν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Μανιάτης οι οποίοι δεν είχαν αγωνισθεί την περασμένη Κυριακή στα Χανιά με τον Πλατανιά, αλλά και ο Ντρίσα Ντιακιτέ που αντιμετώπιζε πρόβλημα στον προσαγωγό.

Οι δύο πρώτοι διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα κάτι που δεν ισχύει για τον Ντιακιτέ ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ,. Για τον ισπανό προπονητή των Ερυθρολεύκων το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι το τρίτο παραδοσιακό ντέρμπυ στην εν Ελλάδι καριέρα του και μάλιστα εντός έδρας. Στα δύο προηγούμενα νίκησε
3 - 0 την ΑΕΚ και αναδείχτηκε ισόπαλος 0 - 0 με τον ΠΑΟΚ,. Ο Μίτσελ έχει ενημερωθεί για τη σημασία την οποία αποδίδουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και δεν θα ήθελε να τους απογοητεύσει. Πάντως στην προπόνηση της Τετάρτης δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το παιχνίδι της Κυριακής. Το πρόγραμμα περιλάμβανε κυρίως ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας,.

http://www.redplanet.gr/podosfairo/   

http://www.tovima.gr/sports/article/?aid=507127  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου