Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Βικτωρια Πλζεν - Χάποελ Τελ Αβίβ 4 - 0

Ηταν το μεγάλο φαβορί και από νωρίς οι Τσέχοι ήθελαν να επιβεβαιώσουν το τίτλο τους. Στο 23’ ο Κολάρ έκανε το 1 - 0 για τους γηπεδούχους, με τον Στίπεκ στο 40’ να δίνει… αέρα δύο γκολ. Ο επιθετικός μονόλογος δεν σταμάτησε εκεί για την Πλζεν, με τον Κόλαρ και πάλι στο 76’ να κάνει το 3 - 0,. Το τελικό 4 - 0 σημείωσε ο Μπάκος στο 84’, με τους Τσέχους να παίρνουν ευρεία νίκη που τους ανέβασε στην κορυφή παρέα με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η πρόκριση φαντάζει πιο κοντά από ποτέ,.

Μπορντω - Μαρίτιμο 1- 0

Η Μπορντω ήταν η κερδισμένη στην 4η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Γιουρόπα Ληγκ, καθώς νίκησε 1 - 0 την Μαρίτιμο και ανέβηκε στην 2η θέση πίσω απο τη Νιουκαστλ που είναι το απόλυτο φαβορί,. Με το καλημέρα το κεφάλι στο σκορ πήρε η Μπορντω κόντρα στην Μαρίτιμο, καθώς ο Μπεγίον διαμόρφωσε το 1 - 0 στο 16΄ Στην επανάληψη οι Πορτογαλοι ανέβασαν την απόδοση τους, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο στο Σαμπάν Ντελμάς και έτσι οι Γιρονδίνοι έκαναν βήμα πρόκρισης,.

Κοπεγχάγη - Στουτγκάρδη 0 - 2

Στο Πάρκεν ξεκίνησε άχρωμα, άοσμα και… αδιάφορα ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και την Στουτγκάρδη. Οι δύο ομάδες είχαν την απόλυτη ισορροπία τόσο σε επίθεση, όσο και σε άμυνα. Και ενώ όλα έδειχναν πως το παιχνίδι δεν θα είχε σκορ, στο 76ο λεπτό ο Ιμπίσεβιτς έκανε το 1 - 0, ενώ ο Χάρνικ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 2 - 0, με αυτό να είναι το πρώτο τρίποντο των Γερμανών στη φετεινή διοργάνωση

Βασιλεία - Βιντεότον 1 - 0

Στην Ελβετία μίλησε η εμπειρία! Σε ένα ματς με λίγες φάσεις και κακό ρυθμό, Βασιλεία και Βιντεότον όδευαν προς ένα… σβηστό 0 - 0, μέχρι να αναλάβει δράση ο Μάρκο Στρέλλερ.
Ο 31χρονος φορ ήταν αυτός που στο 80ο λεπτό πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και χάρισε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους,

Τβέντε - Λεβάντε 0 - 0

Στην Ολλανδία και το Τβέντε - Λεβάντε λίγοι είναι αυτοί που θα το θυμούνται. Οι δύο ομάδες δεν έδειξαν τρομερή διάθεση για να επιτεθούν με το 0 - 0 να έρχεται φυσιολογικά. Το μόνο που είχε ενδιαφέρον και συγκεκριμένα Ελληνικό, είναι πως ξεκίνησαν ως βασικοί οι Φάνης Γκέκας και Νίκος Καράμπελας,.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου