Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Νάτσο Σκόκο ο Μεγας

Δίχτυα μπορεί να μη βρήκε αυτή τη φορά ο Νάτσο Σκόκο, αλλά κατάφερε ξανά να... μαγέψει με μία εκπληκτική κάθετη 30αρα μπαλια, δίνοντας την πασα για το μοναδικό γκολ στο διπλό της Νιούελς στη Σαν Λορέντζο (0 - 1) Είναι ο ηγέτης της ομάδας του Μαρτίνο και με πεντε γκολ ήδη στο ενεργητικό του μετά από επτά αγωνιστικές, οδηγεί μαζί με τον Ζιλιόττι (Κολόν) την κούρσα των σκόρερ του Final., Για μία ακόμα φορά ο πρώην άσσος της ΑΕΚ ήταν εκ των πρωταγωνιστών της Νιούελς, που πανηγύρισε την τέταρτη διαδοχική της νίκη στο πρωτάθλημα και έπιασε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τη Λανούς, η οποία επαίξε εχτες με την Κίλμες,.
( Quilmes igualó esta tarde 2 a 2 como visitante ante Lanús, en el encuentro que cerró la séptima fecha del Torneo Final 2013 de Primera División. El Cervecero sufrió un arbitraje polémico del juez Patricio Loustau y tuvo que jugar desde los 30 minutos del primer tiempo con un hombre menos por la apresurada expulsión de Jacobo Mansilla. Así y todo, hizo un buen partido y lo ganaba 2 a 0,. Pero el local fue una y otra vez y lo terminó empatando )

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης στο Μπουένος Αυρες προήλθε από τον Μάξι Ροντρίγκες, ωστόσο είχε προηγηθεί η φοβερή κάθετη πασα  του υδραυλικού πίσω από τη γραμμή του κέντρου, πανηγυρίζοντας μαζί στη συνέχεια το γκολ που πέτυχε ο 32χρονος άσσος. Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο μόλις γκολ του πρώην άσσου των Ατλέτικο Μαδρίτης και Λιβερπουλ, μετά από 17 συμμετοχές στην Νιούελς, όπου επέστρεψε τη φετεινή σαιζόν έπειτα από εντεκα χρόνια., Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Μπόκα συνέχισε τον κατήφορό της, μένοντας στο 1 - 1 με την Ιντεπεντιέντε εκτός έδρας, έχοντας με μόλις ένα τρίποντο στο ενεργητικό της, ενώ η Ατλέτικο Ραφαέλα ήταν η μεγάλη νικήτρια (1 - 0) στο ντέρμπυ της Σάντα Φε με την Ουνιόν.

Παράλληλα σπουδαίο διπλό πήρε η Γοδόυ Κρουζ στη Σαν Μαρτίν (2 - 3) όπου έκανε ντεμπούτο ο Φορεστέγιο στον πάγκο των γηπεδούχων. Εντυπωσιακό παιχνίδι με δύο ανατροπές, αυτογκόλ και τον Ομπολο να σκοράρει δις για τους φιλοξενούμενους,.

http://www.youtube.com/embed/T6iUo2jvzQI

http://www.copaargentina.org/es/inicio.html

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:    http://www.afa.org.ar/

Ιντεπεντιέντε - Μπόκα Τζουνιορς 1 - 1
Σαν Μαρτίν - Γοδόυ Κρουζ 2 - 3
Ατλέτικο Ραφαέλα - Ουνιόν Σάντα Φε 1 - 0
Σαν Λορέντζο - Νιούελς Ολντ Μπόυς 0 - 1

Αναλυτικά αποτελέσματα όλων των αγωνιστικών περιόδων

http://www.rsssf.com/tablesa/argchamp.html

Argentine Primera División

http://www.afa.org.ar/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=94
http://www.clarin.com/deportes/futbol/Hace-futbol-primer-torneo-local_0_461353969.html    http://www.rsssf.com/tablesa/argchamp.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου