Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς: Ακόμα δεν αποκλειστήκαμε

Εξακολουθεί να ελπίζει στην πρόκριση στον ημιτελικό του Γιουρόπα Ληγκ ο προπονητής της Λάτσιο, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, παρά την ήττα που υπέστη η ομάδα του από τη Φενερ Μπαξέ με 2 - 0,. Η πορεία της Λάτσιο στο φετεινό Γιουρόπα Ληγκ δυσκόλεψε ιδιαίτερα μετά την ήττα που υπέστη από τη Φενερ Μπαξέ με 2 - 0 στον πρώτο προημιτελικό της Κωνσταντινούπολης. Αυτό το αναγνωρίζει ο προπονητής της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όπως φάνηκε από όσα είπε στο Sky Sport μετά τη λήξη του αγώνα, αν και φάνηκε πως διατηρεί ακόμα κάποιες ελπίδες για ανατροπή,. Δεν θεωρώ πως έχουμε αποκλειστεί. Εχουμε κάποιες ελπίδες ακόμα, ιδιαίτερα αν κάνουμε μια εμφάνιση όπως η αποψινή. Αυτό που απαιτείται είναι να παίξουμε στη ρεβάνς με μυαλό, χωρίς πανικό, προσπαθώντας να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Θα έχουμε ελλείψεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε μέχρι το τέλος, μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, είπε χαρακτηριστικά ο Βόσνιος τεχνικός,. Αναφερόμενος στο παιχνίδι με τους Τούρκους, ο Πέτκοβιτς φάνηκε να έχει παράπονα από τη διαιτησία. Δεν αξίζαμε τέτοιας συμπεριφοράς από το διαιτητή.

Οι αποφάσεις του έκριναν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Η απόδοσή μας δεν ήταν για δύο γκολ διαφορά. Αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να… σηκώσουμε τα μανίκια και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, σημείωσε ο Πέτκοβιτς.

Το επόμενο ματς που είναι με αντίπαλο τη Ρόμα, ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη σημασία.

Σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Ετσι θα κάνουμε και με τη Ρόμα. Σίγουρα το παιχνίδι αυτό είναι ιδιαίτερο, αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με καθαρό μυαλό και να προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη, υπογράμμισε ο προπονητής της Λάτσιο,. Τέλος αναφέρθηκε στον Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Κλόζε είναι σχεδόν έτοιμος, αν και δεν είμαι σε θέση να πω από τώρα αν θα παίξει στο ντέρμπυ. Ελπίζω πως θα τον έχω στη διάθεσή μου στη ρεβάνς με τη Φενερ Μπαξέ, είπε ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς,.  Lazio: Europa League Loss to Fenerbahce Heaps More Woes on Vladimir Petkovic    http://www1.skysports.com/news-wire/11958/news

http://bleacherreport.com/wwe     

http://www1.skysports.com/football/competitions/europa-league
http://www1.skysports.com/football/live/match/284777/report 

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1935172.html#petkovic+perfect+lazio   

http://bleacherreport.com/articles/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου