Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ενα καράβι Κυρίος

Η εξαιρετική ελληνική ταινία του 1966 με τους Φωτόπουλο και Χατζηχρήστο ένα καράβι Παπαδόπουλοι, βρίσκει πλήρη εφαρμογή στο πρωτάθλημα της
Α κατηγορίας Αρκαδίας! Στον πρόσφατο αγώνα του Λεωνιδίου με αντίπαλο τον Παγγορτυνιακό
(3 -1 ) όπως αναφέρει η ιστοσελίδα http://www.arcadia-sports.gr/, ένα όνομα κυριαρχούσε στο γήπεδο: το Κυρίος! Η ομάδα του Λεωνιδίου διαθέτει στις τάξεις της 18 δελτία με το συγκεκριμένο όνομα! Τα περισσότερα από αυτά αφορούν σε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται μέχρι σήμερα στο σύλλογο, ενώ κάποια άλλα ανήκουν σε παίκτες οι οποίοι έχουν σταματήσει την ποδοσφαιρική τους καριέρα., Εντεκα από τους 18 Κυρίους είναι γεννημένοι από το 1990 ως το 1998, κάτι που δείχνει πως στο μέλλον το όνομα αυτό θα μας απασχολήσει ακόμα περισσότερο!

Τέσσερις ποδοσφαιριστές από τους εντεκα τους οποίους χρησιμοποίησε στο βασικό σχήμα στον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας ο προπονητής του Λεωνιδίου Κώστας Διαμαντής, είχαν το επίθετο Κυρίος, όπως και ο βοηθός του Κωνσταντίνος,!

Το εκπληκτικό είναι πως στο ματς με τον Παγγορτυνιακό, οι δυο από τους τρεις διαιτητές, είχαν επίσης το ίδιο επώνυμο! Κυρίος! Πατέρας και γυος σε ρόλο πρώτου βοηθού και διαιτητή, με το δεύτερο βοηθό να λέγεται Πουτσελάς και φυσικά να αποτελεί παραφωνία,.!   Λεωνίδιο: "Κυρίος" επί 20 και μια... παραφωνία!

http://www.youtube.com/embed/wc3voERfXBE

Λεωνιδίο - Παγγορτυνιακός 3 - 1    http://www.youtube.com/embed/UjC4GaZMK2U 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου