Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Δεν είμαστε πυροτέχνημα

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 τόνισε ότι ο Πανιώνιος δεν είναι πυροτέχνημα και στόχος είναι να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Πιο αναλυτικά: Για τους στόχους της ομάδας, απάντησε: Στόχος όλοι μας είναι να σωθούμε όσο το γρηγορότερο, ακόμη έχουμε μπροστά μας ενάμιση γύρο. Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Χαίρομαι που είμαι μέρος σε αυτή την ιστορική ομάδα, θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να καθιερωθώ και από εκεί και πέρα ότι γίνει,. Για τον τεχνικό του Πανιωνίου, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, σημείωσε:

Με έχει βοηθήσει πολύ, μου έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Με βάζει και βελτιώνομαι παιχνίδι με το παιχνίδι. Με βοηθάει μου δείχνει εμπιστοσύνη. Πρέπει να δείχνω τον καλύτερο μου εαυτό,. Για τους αγώνες κόντρα στη Λιβαδειά και ΠΑΣ Γιάννινα, είπε:

Σίγουρα στη Λιβαδειά μείναμε πίσω, αντιδράσαμε λάθος και δεχτήκαμε και άλλα γκολ. Με τα Γιάννινα δείξαμε όλοι χαρακτήρα, από το πρώτο λεπτό δείξαμε ότι είχαμε την κατοχή της μπάλας. Είχαν φάσεις οι αντίπαλοι, αλλά από το 20΄και μετά ήμασταν πολύ καλύτεροι,.συνεχεια εδω http://www.dailygoal.gr/shownews.php?new_id=10135

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου