Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012

Σκωτια: ενδέκατη αγωνισιτκή

Η Σέλτικ υποδέχεται την Κιλμάρνοκ χωρίς τον Γιώργο Σαμαρά ενώ η Σαιντ Τζόνστον δοκιμάζεται στην έδρα της Ινβερνές,. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Αμπερντην που υποδέχεται την ουραγό Νταντη,. Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει σήμερα
(21:45) με το ματς της Μάδεργουελ απέναντι στη Χιμπέρνιαν,. Η Μάδεργουελ φιλοδοξεί να ξεπεράσει τη Χιμπέρνιαν σε περίπτωση νίκης στο αποψινό παιχνίδι και να ανέβει ακόμα και στην τρίτη θέση, σε περίπτωση στραβοπατήματος της Αμπερντην,. Η Αμπερντην με τη σειρά της, φιλοξενεί το Σάββατο την τελευταία της βαθμολογίας Νταντη και αναμένεται να έχει ένα μάλλον εύκολο απόγευμα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση, -5 από την πρώτη Σέλτικ, η οποία θα υποδεχθεί την Κιλμάρνοκ επίσης το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι Καθολικοί θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γιώργου Σαμαρά, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από την μεσοβδόμαδη μάχη του Καμπ Νου,. Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Χαρτς αντιμετωπίζει την Ροςς Κάουντυ, ενώ η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα Σαιντ Τζόνστον δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Ινβερνές, ματς από το οποίο η Σέλτικ περιμένει καλά νέα (στραβοπάτημα της Σαιντ Τζόνστον) προκειμένου να αποσπαστεί και άλλο στη βαθμολογία σε περίπτωση που η ίδια νικήσει,. Σαιντ Μίρρεν και Νταντη Γιουνάιτεντ ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να μάχονται για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη,.

Το πρόγραμμα της ενδέκατης (11ης) αγωνισιτκής
Μάδεργουελ - Χιμπέρνιαν
Αμπερντην - Νταντη () Σέλτικ - Κιλμάρνοκ () Χαρτς - Ροςς Κάουντυ
Ινβερνές - Σαιντ Τζόνστον () Σαιντ Μίρρεν - Νταντη Γιουνάιτεντ
Scottish Premier League Results

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου