Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ζαρντίμ: Είχαμε από ένα ημίχρονο

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν μπήκε όπως έπρεπε, του έλειπε η συγκέντρωση, ενώ στάθηκε και στην αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, επεσήμανε ότι η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, ενώ δεν σχολιάσε το πέναλτυ,. Το ματς είχε δύο εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν είχαμε σωστή στάση απέναντι στο παιχνίδι. Δεν σεβαστήκαμε όσο έπρεπε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, ανέβηκε η απόδοσή μας, αλλά δεν ήμασταν όσο αποτελεσματικοί έπρεπε, γιατί σκοράραμε σε μία από τις πέντε ευκαιρίες που κάναμε είπε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε:, Για τις απουσίες και αν επηρεάστηκε ο Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να βασίζεται μόνο σε παίκτες που λείπουν.

Ολοι οι ποδοσφαιριστές μετράνε, όλοι θα είναι χρήσιμοι και όποιον ποδοσφαιριστή έχουμε στη διάθεσή μας, θα πρέπει να αναζητάει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι η νίκη και η καλή εμφάνιση,. Για το συμπέρασμά του από το σημερινό ματς:

Ως τελική εικόνα ο Aρης ήταν πιο κοντά στη νίκη στο πρώτο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός στο δεύτερο,. Για το πέναλτυ: Δεν σχολιάζω αποφάσεις διαιτητών.

Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτυ που πήραμε μετά από οκτώ αγώνες,.

Υπάρχουν άλλες ομάδες που έχουν πάρει περισσότερο από εμάς,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου