Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Σαιντ Ετιέν - Ρεν 2 - 0

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πιέρ Εμερίκ Αουμπαμεγιάνκ η Σαιντ Ετιέν νίκησε εντός έδρας με σκορ 2 - 0 την Ρεν στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής του Γαλλικού Πρωταθλήματος,.
Ο νεαρός επιθετικός αναδείχτηκε σε μορφή της συγκεκριμένης αναμέτρησης, καθώς εκτός από το πρώτο γκολ που πέτυχε τράβηξε τα φλας των δημοσιογράφων και για τον τρόπο που πανηγύρισε το τέρμα του, αφού μόλις το πέτυχε φόρεσε μία μάσκα του γνωστού ήρωα των κόμικς Σπάιντερμαν,. Από το πρώτο κιόλας λεπτό οι ποδοσφαιριστές της Σαιντ Ετιέν ήταν εκείνοι που πίεζαν, προκειμένου να σημειώσουν κάποιο τέρμα. Αυτό τελικά ήρθε στο 21’ με τον Αουμπαμεγιάνκ, ο οποίος μετά από όμορφη μπαλιά του Γκραντέλ δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα και να κάνει το 1 - 0,. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι δεν σήκωσαν το πόδι τους από το γκάζι, αφού ήθελαν να πετύχουν ακόμη ένα τέρμα που θα έκανε πιο εύκολο το έργο τους στα λεπτά που απέμεναν.

Αυτό έγινε στο 49’ με τον Κοαντέ, οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των αμυντικών της Ρεν, με αποτέλεσμα να κάνει το 2 - 0 σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή,. http://www.staderennais.com/index.php?rb=22&id=AT7711

Παρασκευή, 26/ 10  http://www.asse.fr/index.php
Σαιντ Ετιέν - Ρεν 2 - 0 ( 21’ Αουμπαμεγιάνκ 49’ Κοαντέ )
ASSE 2 – 0 Rennes (1 - 0)  http://www.staderennais.com/index.php

http://lagazettedesverts.leveil.fr/Infos-du-jour/ASSE-2-0-Rennes-les-Verts-engrangent-100080/,. Σαιντ Ετιέν - Ρεν 2 - 0 ( 21’ Αουμπαμεγιάνκ 49’ Κοαντέ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου