Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Νέο επεισόδιο μεταξύ Φιορεντίνα - Γιουβέντους

Αλλο ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στις τεταμένες σχέσεις μεταξύ της Φιορεντίνα και της Γιουβέντους μετά την απάντηση του αθλητικού διευθυντή των βιόλα, Ντανιέλε Πραντέ, στον γενικό διευθυντή της Γιούβε Μπέπε Μαρότα,. Οι σχέσεις των δύο συλλόγων έφτασαν ξανά στα χαρακώματα μετά την υπόθεση Μπερμπάτωφ το καλοκαίρι όταν η Γιουβέντους χάλασε την μεταγραφή του Βούλγαρου επιθετικού στην Φλωρεντία,.
Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, ρωτήθηκε σε ποιο σημείο βρίσκονται αυτή την στιγμή οι σχέσεις των δύο συλλόγων με τον μπιανκονέρο παράγοντα να αναφέρει. Δεν έχω προσβάλει ή σνομπάρει την Φιορεντίνα. Αυτό που έχει γίνει είναι ότι της κάναμε χάρη και την βοηθήσαμε να αποφύγει μία δυσάρεστη κατάσταση,.
Οπως ήταν φυσικό τα λεγόμενα του Μαρότα έφεραν την έκρηξη του αθλητικού διευθυντή της Φιορεντίνα, Ντανιέλε Πραντέ, ο οποίος απάντησε: Ας έρθει να τα πει αυτά μπροστά μου σε ένα δωμάτιο οι δυο μας,. Καταλαβαίνει κανείς ότι πλέον οι σχέσεις μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλα επεισόδια αφού καμμία από τις δύο πλευρές δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω,. http://www.corrieredellosport.it/

http://www.calciomercato.it/news/181358/Corriere-dello-Sport-Juve-Fiorentina-che-scontro!.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου