Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Φενερ Μπαξέ - Λάτσιο 2 - 0

Σπουδαία εντός έδρας νίκη με σκορ 2 - 0 κόντρα στην Λάτσιο πήρε η Φενερ Μπαξέ στο πρώτο παιχνίδι για τους 8 του Europa League τερματίζοντας, έτσι, το αήττητο σερί των Ιταλών,. Το προβάδισμα για την πρόκριση τους 4 του Europa League πήρε η Φενερ Μπαξέ, η οποία στο Σουκρού Σαράτσογλου επικράτησε 2 - 0 της Λάτσιο στο πρώτο ματς μεταξύ των δύο συλλόγων στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του θεσμού,. Αυτή, μάλιστα, ήταν και η πρώτη ήττα που γνωρίζουν φέτος στο Europa League οι λατσιάλι μετά από οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες που είχαν στα προηγούμενα παιχνίδια τους,. Εκείνοι που ξεκίνησαν πιο δυνατά ήταν οι ποδοσφαιριστές της Φενερ Μπαξέ, οι οποίοι από το πρώτο λεπτό ήθελαν να πετύχουν ένα τέρμα, προκειμένου να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της Λάτσιο.

Μάλιστα, το έργο των Ιταλών έγινε πιο δύσκολο όταν στο 47’ ο Ογκένγκι Ονάζι αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να πάει νωρίς στα αποδυτήρια και να αφήσει την ομάδα με παίκτη λιγότερο,. Από εκεί και πέρα οι Τούρκοι δημιουργούσαν τη μία φάση μετά την άλλη μπροστά από την εστία του Μαρτσέττι.

Η πίεση των γηπεδούχων τελικά απέφερε καρπούς στο 78’ όταν ο Γουεμπώ από το σημείο του πέναλτυ δεν αστόχησε και έκανε το 1 - 0,. Ωστόσο, τα καναρίνια δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ετσι, στο 90’ ο Κάουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας σαφές προβάδισμα για πρόκριση στους 4 του Europa League στην Φενέρ,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου