Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Υπέγραψε ο Γιάγια Τουρέ!

Είναι πλέον και επίσημο!
Ο Γιάγια Τουρέ ανανέωσε την συνεργασία του με την Μάντσεστερ Σίτυ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια! Την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτυ, διάρκειας τεσσάρων ετών, έβαλε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Γιάγια Τουρέ, ολοκληρώνοντας θετικά για τους Πρωταθλητές Αγγλίας την υπόθεση του ποδοσφαιρικού του μέλλοντος που έδειχνε να εξελίσσεται σε θρίλλερ!
Ο Ιβοριανός μέσος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους πολίτες, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2017,. Το προηγούμενο συμφωνητικό με τον σύλλογο του Μάντσεστερ έληγε σε δύο χρόνια, αλλά με το νέο συμβόλαιο, υπήρξε ουσιαστικά επέκταση δύο ετών, μαζί με αύξηση των οικονομικών του απολαβών,.

Αυτό, όπως μεταφερόταν από τα Βρεττανικά Μέσα, ήταν και το μεγαλύτερο εμπόδιο στις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών, αφού η πλευρά του παίκτη αξίωνε αισθητή αύξηση του μισθού, κάτι που ικανοποίησε όσο περισσότερο μπορούσε η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτυ,. Από τη στιγμή που η χρυσή τομή βρέθηκε, έδωσαν τα χέρια, ο Γιάγια Τουρέ υπέγραψε και θα παραμείνει στη μεσαία γραμμή των πολιτών μέχρι το 2017,. Βρίσκομαι σε μια ομάδα, στην οποία θέλω να προσφέρω και μου αρέσει.

Οταν είχα πρωτοέρθει στη Σίτυ, ονειρευόμουν επιτυχίες και τίτλους. Πλέον, είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες σε όποια διοργάνωση και αν συμμετέχουμε. Μάλιστα, έχουμε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Πρωτάθλημα και ένα Community Shield τα τελευταία δύο χρόνια. Οι οπαδοί, οι άνθρωποι του συλλόγου, η διοίκηση και όλοι με όσους συναναστρέφομαι και συνεργάζομαι στη Σίτυ, μου έχουν φερθεί υπέροχα. Απολαμβάνω κάθε μέρα της θητείας μου στον σύλλογο και θέλω να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία ήταν τα λόγια του Γιάγια Τουρέ, λίγο μετά την ανακοίνωση της ανανέωσης,.  '£11m a year? Sure, where do I sign?' Yaya vows to make history after ending doubts over City future by agreeing bumper deal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου