Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μπαρτσελωνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2 - 2

Απόλυτη ισορροπία στο Clásico με τις Μπαρτσελωνα και Ρεάλ Μαδρίτης να αναδεικνύονται ισόπαλες με 2 - 2 στο Καμπ Νόου,. Από δύο γκολ Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, από ένα δοκάρι κάθε ομάδα () Μπαρτσελωνα και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 2 - 2 στο Καμπ Νόου, με τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνουν από δύο γκολ,. Αυτή ήταν η πρώτη φετινή απώλεια για τους Καταλανούς στο πρωτάθλημα, διατήρησαν το +8 από τους μερένγκες, αλλά τους έπιασε στην κορυφή η Ατλέτικο,. Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 17 γκολ κόντρα στην Ρεάλ και είναι ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών στα Clásicos, με πρώτο τον Αλφρέδο ντι Στέφανο (Ρεάλ) με 18, ενώ στα 14 έφτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σκόραρε
για 6ο σερί Clásico και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Ρεάλ που το καταφέρνει αυτό, ενώ σε 5 σερί ντέρμπυ έχει σκοράρει ο Ιβάν Ζαμοράνο,.

Το πρώτο ημίχρονο http://www.fcbarcelona.com/


Στο 19' ο Σέρχιο Ράμος έχασε την πρώτη ευκαιρία στο ματς με άστοχη κοντινή κεφαλιά, ενώ άουτ πέρασε και το σουτ του Ινιέστα δύο λεπτά αργότερα,   Από πάσα του Μπενζεμά ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ για την Ρεάλ στο 23', με χαμηλό αριστερό σουτ στην κλειστή γωνία του Βίκτωρ Βαλντές από πάσα του Καρίμ Μπενζεμά,. Ο Γάλλος στο 25' έχασε τεράστια ευκαιρία όταν πλάσαρε από κοντά ανενόχλητος λίγο έξω από την μικρή περιοχή και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι,. Η απάντηση για την Μπάρτσα ήρθε στο 31' με τον Λιονέλ Μέσι να κάνει το 1 - 1 με κοντινό σουτ, έπειτα από σέντρα του Μοντόγια από δεξιά, κόντρες και τραγικό λάθος του Πέπε που πήδηξε σε λάθος χρόνο και δεν κατάφερε να πιάσει την κεφαλιά για να διώξει,.

Το δεύτερο ημίχρονο


Ο Λιονέλ Μέσι χτύπησε για δεύτερη φορά στο ματς στο 61' και με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ ολοκλήρωσε την ανατροπή για την Μπαρτσελωνα,. Οι μπλαουγκράνα διατήρησαν το προβάδισμα για 5 λεπτά, καθώς στο 66' ήταν η σειρά του Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει για δεύτερη φορά. Ο Μεσούτ Εζίλ έκανε εξαιρετική κάθετη πάσα στο Πορτογάλο και ο CR7 με πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2 - 2,. Λίγο έλειψε η Μπαρτσελωνα να φτάσει σε 3ο γκολ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι από το σουτ του Μοντόγια στο 89', έτσι μετά το 2-2 στο σκορ έχουμε και... ισοπαλία στα δοκάρια (1 - 1)

ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ: Βίκτωρ Βαλντές, Ντάνυ Αλβες (28' Μοντόγια)
Μαστσεράνο, Αντριάνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι,
Ινιέστα, Φάμπρεγκας ( 64' Αλέξις Σάντσες ) Πέδρο, Μέσι,.


ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κεντίρα,
Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ (80' Κακά) Ντι Μαρία (88' Εσιέν)
Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά ( 62' Ιγκουαΐν )









Μπαρτσελωνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2 - 2 ( 30' 61' Μέσι - 23' 66' Ρονάλντο )






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου