Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Οι πεντε υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα

Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Ικερ Κασίγιας, Πετρ Τσεχ, Τζο Χαρτ και Μάνουελ Νόυερ θα διεκδικήσουν το βραβείο του Κορυφαίου Τερματοφύλακα για το 2012, όπως ανακοίνωσαν από κοινού η FIFA και η FIFPro,.
Η παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία και η παγκόσμια ένωση ποδοσφαιριστών γνωστοποίησαν τις τελικές επιλογές σε αυτήν τη θέση, οι οποίες αποτελούν μέρος της τελικής λίστας των 55 κορυφαίων παικτών που θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου στο Σάο Πάολο στις 29 Νοεμβρίου,. Φέτος θα ανακοινώνονται τμηματικά οι τελικές επιλογές ανά θέση, μέχρι την ανακοίνωση της πλήρους λίστας. Οι αμυντικοί θα ανακοινωθούν στις 22 Νοεμβρίου, οι μέσοι στις 26 Νοεμβρίου και οι επιθετικοί στις 29 Νοεμβρίου,. Οι 50,.000 επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στις τάξεις της FIFPro από όλο τον κόσμο δέχονται φόρμες ψηφοφορίας ώστε να επιλέξουν τους συναδέλφους τους σε μυστική κάλπη για την επιλογή τους στην Καλύτερη Ενδεκάδα του 2012, η οποία περιλαμβάνει έναν τερματοφύλακα, 4 αμυντικούς, 3 μέσους και 3 επιθετικούς,.

Η Καλύτερη Ενδεκάδα του 2012 θα ανακοινωθεί στο gala της FIFA που θα διεξαχθεί στο Κόνγκρεσχαους της Ζυρίχης στις 7 Ιανουαρίου 2013,. http://www.fifpro.org/


Η λίστα των τερματοφυλάκων

Τζιανλουίτζι Μπουφόν ( Ιταλία, Γιουβέντους )
Ικερ Κασίγιας ( Ισπανία, Ρεάλ Μαδρίτης )
Πετρ Τσεχ ( Τσεχία, Τσέλσυ )
Τζο Χαρτ ( Αγγλία, Μάντσεστερ Σίτυ )
Μάνουελ Νόυερ ( Γερμανία, Μπάγερν Μονάχου )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου