Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΟΦΗ - Λεβαδειακός 0 - 2

Ο Λεβαδειακός διατήρησε την παράδοση που τον θέλει να φεύγει νικητής από το Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ, αλλά για να φτάσει στο 2 - 0 της 11ης αγωνιστικής της Super League χρειάστηκε την αμέριστη συμπαράσταση του παράγοντα τύχης, αφού οι Κρητικοί είχαν τρια δοκάρια και ένα αυτογκόλ,. Το Γεντί Κουλέ έβαλε τα καλά του και υποδέχθηκε το Λεβαδειακό με σκοπό να πάρει εκδίκηση για τις εντός έδρας ήττες του 2008, του 2009 και του 2012,. Οι Κρητικοί ήταν ανώτεροι στο 1ο ημίχρονο, αφού ανταπεξήλθαν καλύτερα στο βαρύ αγωνιστικό χώρο. Το οργανωμένο παιχνίδι τους, όμως, δεν στέφθηκε από το τέρμα που θα τους έδινε την απαιτούμενη ώθηση,.

Οι Μίρνες Σίσιτς και Βασίλης Κουτσιανικούλης βρέθηκαν πολύ κοντά στο 1 - 0, αλλά το δοκάρι τους σταμάτησε. Οταν δεν ήταν αυτό, ήταν ο Δημήτρης Κυριακίδης στην εστία των Βοιωτών. Σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, στο 45ο λεπτό, μία υποδειγματική αντεπίθεση του Λεβαδειακού κατέληξε στο γκολ από τον Ροζέριο Μάρτινς,. Το 1 - 0 μπλόκαρε τους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου, που έκαναν περίπου ένα τέταρτο για να μπουν στο 2ο ημίχρονο. Μέχρι εκείνο το σημείο, η ομάδα
του Γιώργου Παράσχου είχε μία καλή ευκαιρία και ένα γκολ, από μία άτυχη στιγμή του Παναγιώτη Κουρδάκη σε σέντρα του Μάουρο Πόι. Οταν η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε μπροστά, βρήκε απέναντί της το αξεπέραστο τείχος που ύψωσε η ατυχία. Νέο δοκάρι, από το Ματίας Βερόν αυτήν τη φορά, νέες εξαιρετικές επεμβάσεις του Κυριακίδη,. Οι αλλαγές των δυο προπονητών δεν έπιασαν τόπο και με το Λεβαδειακό να μην κυνηγάει τίποτα πια και να κλείνεται στα καρρέ του, το 2 - 0 διατηρήθηκε μέχρι τέλους. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε για πρώτη φορά εντός έδρας, οι Βοιωτοί σκόραραν για πρώτη φορά μακριά από τη δική τους και νίκησαν επίσης για πρώτη φορά εκτός Λιβαδειάς, ξεφεύγοντας από τη διακεκαυμένη ζώνη,.

Γήπεδο: Θεοδωρος Βαρδινογιάννης
Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας
Βοηθοί: Νικόλαος Φαντόπουλος, Κοσμάς Χαρίσης
Τέταρτος: Δημήτριος Θάνος
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα,
Βάντο (60' Βιτώρος) Ιωαννίδης, Βερόν (81' Περογαμβράκης)
Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (60' Ζορμπάς) Σίσιτς, Παπάζογλου,.
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι,
Μεντί, Κόρμπος, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Πόι (87' Ναπολεόνι) Μάρτινς,
Μίλιεβιτς (46' Ακόστα) Βασιλείου (75' Λισγάρας) http://www.ofifc.gr/
Γκολ: 45' Μάρτινς 53' (αυτογκολ) Κουρδάκης
Δοκάρια: 8' Σίσιτς 25' Κουτσιανικούλης 69' Βερόν
Κίτρινες κάρτες: 38' Μίλιεβιτς
http://www.sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/ofh_-_levadeiakos_0-2.2015394.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου