Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Σαχτάρ Ντόνετσκ - Τσέλσυ 2 - 1

Κάθε άλλο παρά Πρωταθλήτρια Ευρώπης θύμιζε η Τσέλσυ στη Donbass Arena κόντρα στη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Με κάτω τα χέρια και ανήμπορη να αντιδράσει στο παιχνίδι και τον ρυθμό που έδιναν οι Ουκρανοί, η ομάδα του Ρομπέρτο Ντι Ματέο ηττήθηκε με σκορ 2 - 1 για να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση του 5ου ομίλου της διοργάνωσης,. Ο Οσκαρ το γκολ της… τιμής για τους μπλε, με το περιβραχιόνιο αγωνίστηκε ο Τζων Τέρρυ,. Πολύ νωρίς αποχώρησε από το παιχνίδι ο Φρανκ Λάμπαρντ, αφού αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού και στη θέση του πέρασε ο Εντέν Αζάρ, χωρίς όμως να βοηθήσει,. http://www.dailymail.co.uk/sport/index.html 


Από την επιβλητική εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου στο Γουάιτ Χαρτ Λαιην, στην κάκιστη εικόνα με προβληματική ανάπτυξη της Donbass Arena.
Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο έβλεπε τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα, να μην μπορούν να σταματήσουν τους επιθετικούς της Ουκρανικής Ομάδας και το γκολ από τους Αλεξ Τεξέιρα ήρθε για να φανερώσει το πρόβλημα στα μετόπισθεν.  Από πολλές κόντρες και… αστεία συμπεριφορά της Λονδρέζικης Ομάδας, ο Αλεξ Τεξέιρα άνοιξε το σκορ στο 3ο λεπτό του αγώνα. Οσο δραστήριος και αν ήταν ο Τόρρες μπροστά για την Τσέλσυ, πίσω ήταν σταθερός μονάχα ο Πετρ Τσεχ που κρατούσε το σκορ στο 1 - 0 με δυσκολία,. http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/19958153

Βʼ ημίχρονο:  http://www.chelseafc.com/

Τα άσχημα νέα έγιναν περισσότερα για την Τσέλσυ, μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ξανά, με γρήγορο γκολ, η Σαχτάρ χτύπησε την ήδη… λαβωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων και με τον Φερναντίνιο, έγινε το 2 - 0 στο 52ο λεπτό. Η ομάδα του Λουτσέσκου απέδιδε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης που έδειχνε παντελώς χαμένη και ασύνδετη μέσα στο γήπεδο, με το σκορ να αναδεικνύει τη διαφορά των δύο ομάδων όπως παρουσιάστηκαν στο γήπεδο.
Οι παίκτες της Τσέλσυ αδυνατούσαν ακόμη και να… κλωτσήσουν σωστά τη μπάλα για να την απομακρύνουν από την περιοχή του Τσεχ,. Ο Οσκαρ, από γύρισμα του Ιβάνοβιτς στο 87ο λεπτό μείωσε από κοντά στο τελικό 2 - 1,.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: http://shakhtar.com/en/

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Πιάτωφ, Κούτσερ, Ραττ, Ρακίτσκυ, Χούμπσμαν,
Φερναντίνιο, Γουίλιαν (88' Ντάγκλας Κόστα) Αλεξ Τεξέιρα (82' Ιλσίνιο)
Σρνα, Λουίζ Αντριάνο, Μκιταριάν,. http://video.shakhtar.com/en/v4378


Τσέλσυ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Νταβίντ Λουίζ, Τέρρυ, Κωουλ, Μίκελ,
Λάμπαρντ (18' Αζάρ) Ραμίρεζ, Οσκαρ, Μάτα, Τόρρες (70' Στάριτζ)
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Τσέλσυ 2 - 1 ( 3’ Τεσέιρα 52’ Φερ - 88’ Οσκαρ )


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου