Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Λίβερπουλ - Ουντινέζε 2 - 3

Η Λίβερπουλ των τελευταίων ετών δεν αποτελεί φόβητρο για τις περισσότερες ομάδες που αγωνίζονται στο Europa League. Παρ όλα αυτά ένα διπλό στο Άνφιλντ δεν χάνει ποτέ την αξία του, πόσο μάλλον όταν ο φιλοξενούμενος βρίσκεται πίσω στο σκορ. Η Ουντινέζε, λοιπόν, βρέθηκε πίσω στο σκορ με την κεφαλιά του Σέλβευ στο 23' αλλά τα γκολ των Ντι Νατάλε (στο 46') Πασκουάλε (στο 72') και το αυτογκόλ του Κοάτες στο 70' της έδωσε τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Πραγματικά, το μόνο που κατάφεραν οι κόκκινοι ήταν να μειώσουν άμεσα
με απ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Σουάρες,. http://www.udinese.it/


Τη βόμβα της αποψινής βραδιάς στο Europa League έβαλε η Ουντινέζε! Με εγκέφαλο για μια ακόμα φορά τον Ντι Νατάλε, οι Ιταλοί… ανατίναξαν 3 - 2 τη Λίβερπουλ μέσα στο Ανφιλντ και βρέθηκαν στην κορυφή του 1ου ομίλου! Ο 35χρονος επιθετικός έδωσε το σύνθημα και οι συμπαίκτες του ( με τη βοήθεια και του… Κόατς ) ολοκλήρωσαν μεγάλη ανατροπή που απλά συμμάζεψε στο τέλος ο Σουάρες. Οπως ακριβώς και στην πρεμιέρα, ο Ντι Νατάλε πήρε στην πλάτη του την Ουντινέζε. Και αν το γκολ με το οποίο είχε ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις την Ανζί είχε χαρίσει απλά έναν πόντο στην ομάδα του, εκείνο με το οποίο απάντησε απόψε στον Σέλβευ ( ο Αγγλος είχε δώσει προβάδισμα στο 23’ στη Λίβερπουλ ) άνοιξε το δρόμο για μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της.

Μια νίκη ωστόσο για την οποία χρειάστηκε να βάλει το χεράκι του ( ή μάλλον το κεφαλάκι του σε λάθος εστία ) ο Κόατς, που έβαλε μπροστά με αυτογκόλ στο 70’ την Ουντινέζε. Και όταν ο Πασκουάλε - δυο μόλις λεπτά αργότερα - έστειλε συστημένο στον Ρέυνα, όλα είχαν τελειώσει για τη Λίβερπουλ. Εστω και αν ο Σουάρες προσπάθησε ( ανεπιτυχώς τελικά ) να το αμφισβητήσει με υπέροχη εκτέλεση
φάουλ στο 75’,.



Λίβερπουλ - Ουντινέζε 2 - 3

( 23' Σέλβευ 74' Λουίς Σουάρες - 46' Ντι Νατάλε
70' αυτογκολ Κοάτες 72' Πασκουάλε )




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου