Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Δεν τα παρατάει ο Τζιοβάνι Τραπατόνι

Σταθερός στο πόστο του τεχνικού της Ιρλανδίας μένει ο Τζιοβάνι Τραπατόνι παρά τις φωνές που ακούγονται για παραίτηση του. Οι Ιρλανδοί υπέστησαν την πιο βαριά εντός έδρας ήττα τους από τη Γερμανία με 1 - 6 στο Δουβλίνο αλλά ο Ιταλός τεχνικός δεν το βάζει κάτω,. Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι η ομάδα ακόμη αποδέχεται τον τρόπο δουλειάς του και αρνείται να επιβεβαιώσει τις φήμες που τον θέλουν να παραιτείται. Εχουμε βάλει κάποιους στόχους ως ομάδα και οι παίκτες πιστεύουν σε αυτούς. Προσπαθούν να κάνουν ό,τι τους ζητάμε και είναι χαρούμενοι που βρίσκονται εδώ. Τους τόνισα ότι δεν έχει σημασία με πόσα γκολ χάνεις είτε με έξη είτε με ένα, η ήττα είναι ήττα και τρείς βαθμοί χαμένοι απλά αλλάζει κάπως η ψυχολογία. Ακόμη τους υπενθύμισα ότι όταν αγωνίζονται στις ομάδες τους μετά από μια ήττα έρχεται γρήγορα το επόμενο παιχνίδι, στο οποίο καλούνται να παίξουν με την ίδια αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό για να ξεχάσουν την ήττα, υποστήριξε ο 73χρονος τεχνικός,. Επόμενος αντίπαλος για τους boys in green την Τρίτη τα Νησιά Φερόε. Πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να συγκεντρωθούμε στον επόμενο αγώνα, σχολίασε και πρόσθεσε: Πρέπει να αποδεχθούμε την ήττα από τη Γερμανία. Ρεαλιστικά ποτέ δεν επιδιώκαμε να κοντράρουμε τη Γερμανία για την πρώτη θέση. Στόχος μας δεν είναι η Γερμανία, αλλά η Σουηδία και η Αυστρία και ο επόμενος αντίπαλος τα Νησιά Φερόε.

Θέλουμε να κερδίσουμε και μόνο σε αυτό στοχεύουμε,. http://www.trapattoni.de/

Στο μεταξύ ο Τραπατόνι ανησυχεί για το βαθμό ετοιμότητας του Ρόμπυ Κην.

Ο Ιρλανδός επιθετικός έχασε τον αγώνα κόντρα στα πάντσερ και είναι αμφίβολος και για τον αγώνα με τα Νησιά Φερόε, λόγω ενός προβλήματος στον αχίλλειο τένοντα.

Παρ όλα αυτά ο Τραπατόνι, παρά το ερωτηματικό για τον Κην, ανακοίνωσε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο υπάρχον δυναμικό,. http://www.sport-fm.gr/article/586149


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου