Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Θέλει αήττητο Πρωτάθλημα ο Κώστας Μανωλάς

Ο Κώστας Μανωλάς δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει τον φετινό τίτλο χωρίς ούτε μία ήττα, αναφέρθηκε στο ματς με την Αρσεναλ και τόνισε ότι δίνει απαντήσεις στο γήπεδο,.
Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, μιλώντας στην εφημερίδα Stadio, αναφέρθηκε στη μέχρι στιγμής πορεία του στον Ολυμπιακό, στάθηκε στον Βαλβέρδε και τον δάσκαλο Κοντρέρας και τόνισε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Κάρολ, γελούσαν με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας,. Σπουδαίο ματς εκείνο κόντρα στην Αρσεναλ την Τετάρτη. Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά, παρά το τελικό αποτέλεσμα. Πώς ήταν η εμπειρία για εσένα? Από την όποια πλευρά και αν το δει κανείς, το να έχεις τη δυνατότητα να παίξεις και να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο είναι κάτι το υπέροχο.

 Πρόκειται για ένα γήπεδο πραγματικό θέατρο, όπως λέμε. Ηταν κάτι το πρωτόγνωρό για εμένα, που είμαι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής. Ως εμπειρία, ήταν κάτι μοναδικό, αναμφίβολα. Στέκομαι, όμως, πολύ στο γεγονός ότι δεν καταφέραμε να κερδίσουμε τον αντίπαλό μας ή να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, εν γένει. Αν και παίξαμε καλά, δεν κατορθώσαμε να πάρουμε αυτό που μπορούσαμε. Για εμάς, όμως, το συγκεκριμένο παιχνίδι, πέρα από μεγάλη εμπειρία, ήταν και ένας οδηγός για τη συνέχεια. Θα πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε αυτό τον ρυθμό, ώστε να μπορούμε να πετύχουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια του Champions League,.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου